Training

Verlang jij ernaar om uitgedaagd te worden, zodat je in beweging gaat komen? Durf jij het risico te nemen? Wil je heel graag meer vrijmoedigheid om uit te stappen, maar weet je niet hoe?

Het onderwijs van His Healing Voice is erop gericht op jou te activeren in je wandel met God. Zodat je het Woord gaat toepassen in je leven. We geloven dat veel mensen niet in beweging komen, omdat ze niet weten hoe. Daarom bestaat ons onderwijs voor een groot deel uit praktijk. Daarom ligt het accent in het onderwijs op training.

We bieden verschillende vormen van onderwijs en toerusting die aansluiten bij de behoeftes die er kunnen zijn. Zo kun je kiezen voor de Going Deeper Prophecy of Going Deeper Healing. Investeer een dag van je leven om dieper in te gaan in profetie of genezing. Living Prayer is een workshop waarin je in een korte, intensieve periode onderwijs ontvangt. Ook stap je uit in de praktijk. Daardoor leer je om niet alleen een hoorder, maar ook een dader van het Woord te zijn.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

WORD PARTNER

ERICA'S AGENDA

Eerstvolgende Living Prayer:
Onbekend

LIVING PRAYER – workshop

Gods koninkrijk zichtbaar maken in jouw dagelijkse leven, hoe doe je dat nou? Natuurlijk wil je bidden voor de zieken, maar hoe dan? En zeker wil je je uitstrekken naar het profeteren, maar versta je Gods stem wel goed?
Wij willen je helpen Gods stem te verstaan, Zijn stem te volgen, zodat jij Zijn stem in deze wereld zal zijn. Zo leer je in alle vrijmoedigheid Gods goedheid zichtbaar maken. Jij maakt het verschil!

Tijdens deze workshop ontvang je eenvoudig praktisch onderwijs en word je uitgedaagd het geleerde toe te passen. Dus niet alleen luisteren, maar het ook daadwerkelijk gaan doen. Spannend? Levensveranderend? Zeker weten!
Erica Duenk en haar team willen jou inspireren, leren en activeren om net dat stapje verder te gaan. Een uitdagende workshop met een groot effect.

AANMELDEN nog niet mogelijk