Health &

Trainingcenter

Ruim twintig jaar geleden kreeg Erica een droom over een Health & Trainingcenter.
Enkele tijd geleden begon God te spreken dat het nu de tijd is om deze droom te verwezenlijken.

Het Health & Trainingcenter is een plaats waar

  • De hemel de aarde kan raken
  • We leven en werken vanuit verbondenheid
  • We uitgezonden worden om het Koninkrijk uit te breiden

Presence

Onder ons logo staat ‘Enter into God’s presence’.
In het Health & Trainingcenter staat Gods tegenwoordigheid centraal.
Wij geloven dat die tegenwoordigheid rust, herstel en kracht geeft. Een plaats waar we kunnen loslaten, verfrist mogen worden, maar waar vanuit we ook weer Zijn liefde kunnen gaan uitdelen.

Health

Wanneer wij weer in overeenstemming worden gebracht met God woord, Gods wil en Gods plan dan dragen wij herstel en gezondheid uit in ons leven en in ons land. God wil herstellen door Zijn goddelijke kracht tot genezing en bevrijding, maar ook door de medische wetenschap.

Training

Wij verlangen ernaar dat mensen Gods woord horen, aannemen en toe-eigenen, maar bovenal ook toepassen. Want de toepassing maakt het verschil.
We willen mensen helpen om het geleerde om te zetten in de dagelijkse praktijk. Wij zijn immers geroepen om Gods goedheid uit te delen, of mensen het willen aannemen of niet.
Wij zijn dan gezanten namens Christus, alsof God Zelf door ons smeekt. Namens Christus smeken wij: laat u met God verzoenen – 2 Korinthiërs 5:20

Ontwikkelingen

Erica kreeg in het najaar van 2017 na een periode van bidden en vasten een gedetailleerd plan hoe ze aan de uitwerking van het Health & Trainingscenter kon gaan verwezenlijken.
We zijn hier intensief mee bezig. Houd de website in de gaten voor verdere ontwikkelingen of geef je op voor onze Newsflash’

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

WORD PARTNER

ERICA'S AGENDA