Events

 

 

Sinds september 2015 organiseert His Healing Voice meerdere events per jaar. Deze dagen zijn vrij toegankelijk en gericht op een persoonlijke ontmoeting met God en activering. Nadat je Zijn liefde hebt ervaren, kun je namelijk niet anders dan in beweging komen.

De opzet is vernieuwend. God spreekt van tevoren en tijdens de events duidelijk over hoe Hij het wil hebben. In een veilige setting stappen we uit in geloof en daarin leren we Zijn hart steeds beter kennen. Tijdens alle dagen hebben we gezien dat God Zichzelf op allerlei manieren laat zien. Er zijn vele getuigenissen van wat Hij in het leven van deelnemers heeft gedaan.

Door het jaar heen bieden we verschillende events aan. Here I Am is voor iedereen die een dag apart wil zetten om Hem te ontmoeten. Here I Am Kids is voor kinderen uit groep 6, 7 en 8 (met hun ouders). Zij worden een dag lang meegenomen in aanbidding, onderwijs en praktijkmomenten.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

WORD PARTNER

ERICA'S AGENDA

Eerstvolgende Here I Am:
Nog onbekend

Spreker: Erica Duenk en Arnout Roose

Datum: onbekend
Tijd: onbekend

Locatie:
Onbekend

HERE I AM

Thema eerstvolgende Here I Am: You’re the Healer

Afgelopen juni hebben we een Here I Am event online gestreamd. Het was een prachtige dag, maar we hebben ontdekt dat dit niet de manier is die past bij een Here I Am. Daarom plannen we in vertrouwen op zaterdag 28 november ons volgende event met als thema: You’re the Healer 

Een dag apart zetten om God te aanbidden en te zijn in Gods aanwezigheid. De gelegenheid hebben om gebed te ontvangen en ook weer uit te delen. Zo mogen we onze aandacht richten op Jezus Christus, onze geneesheer. We willen ervan doordrongen raken dat wij Zijn opdracht en Zijn autoriteit hebben ontvangen en dat we in Zijn naam genezing mogen uitspreken. 

We mogen deze dag afgestemd zijn op Zijn liefde en Zijn herstellende kracht. Herstellende en genezende kracht voor onze ziel en voor ons lichaam. Kom en laat je versterken door te belijden: You’re the Healer! 

Host: Erica Duenk
Sprekers: Arnout Roose en Erica Duenk 

AANMELDEN nog niet mogelijk

Eerstvolgende Here I Am Kids:
Volgend seizoen

Sprekers: o.a. Erica Duenk

Datum: nog onbekend
Tijd: 10:30-16:30
Gezamenlijk lunchen: 12:30-13:30

Locatie:
Volgt

HERE I AM KIDS

God spreekt tot ieder mens, dus ook tot kinderen! Maar hoe weten zij nu dat God spreekt? Hoe leren ze Zijn stem herkennen? En hoe kunnen onze kinderen dat wat ze gehoord hebben aan anderen doorgeven?

Tijdens Here I Am Kids nemen we kinderen mee in aanbidding, onderwijs en praktijkmomenten. Het is een dag waarop kinderen uit groep 6, 7 en 8 mogen ontdekken wat God over hen zegt, hoe Hij hen ziet en hoe ze samen met Hem in deze wereld het verschil kunnen uitmaken. Hij roept ook hen voor Zijn Koninkrijk!

Ouders en begeleiders kunnen gedurende deze dag verschillende seminars en workshops volgen. God doet bijzondere dingen tijdens Here I Am Kids. We hebben na de eerste keren ontzettend veel positieve reacties en getuigenissen terug gekregen. Kinderen en ouders: kom en beleef deze unieke dag samen!

Toegang gratis!

AANMELDEN nog niet mogelijk